Ponedjeljak , 8.3.2021. | 00:13

Pretraživanje

ME4CataLOgue 

Događanja

 

Studentske radionice

 

1. studentska radionica na SFSB

Objavljeno: 31.1.2014. | 14:29
|

1. studentska radionica na SFSB

1. studentska radionica na SFSB : 1. studentska radionica na SFSB

Motivacijska radionica: 1. studentska radionica na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu u sklopu projekta ME4CataLOgue održana je u ponedjeljak, 27. siječnja 2014. godine.

Tijekom jednodnevne radionice HRD ekspert Martina Stažnik je kroz događanja (Potraga za pozitivnim primjerima motiviranosti i uspješne zajedničke suradnje te Suradničko vođenje kao potencijal za nove mogućnosti) upoznala studente s primjenom participativnih i iskustvenih metoda rada u razgovoru i približila teme vezane uz vodstvo i motiviranost, kreativno razmišljanje kao i prepoznavanje novih mogućnosti.

Cilj radionice bio je motivirati studente/ice Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu na aktivno sudjelovanje u narednim projektnim aktivnostima (npr. utjecaj na razvoj standard kvalifikacija preko predstavnika studenata u Koordinacijskom odboru, organiziranje i sudjelovanje na studentskom seminaru, tribini, sudjelovanje na međunarodnoj stručnoj konferenciji u okviru projekta, sudjelovanje na događanjima prezentiranja ciljeva, očekivanih i ostvarenih rezultata projekta, itd.) te kroz pozitivne primjere, prepoznati viziju i mogućnosti zajedničkog suradničkog načina rada, potaknuti participativnost te na primjeru radionice pokazati snagu zajedničkog promišljanja.

Studentica Barbara Posavec tijekom radioniceStudentica Barbara Posavec tijekom radionice
HRD ekspertica Martina StažnikHRD ekspertica Martina Stažnik
Student MarijanovićStudent Marijanović
Studentice i studenti SFSB tijekom radioniceStudentice i studenti SFSB tijekom radionice
Studentice i studenti SFSB tijekom radioniceStudentice i studenti SFSB tijekom radionice
Plakat radionicePlakat radionice

Projekt provode :

ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :
ME4CataLOgue :